Botiga.

Aquitania és una antiga nau industrial, plena de llum, mobles, decoració, tactes i olors; però, sobretot, és una manera d’entendre la vida.

Sostenibilitat | Elegància | Discreció

La botiga ofereix una col·lecció atemporal de mobles, il·luminació i complements, tant per a interior com per a exterior: des de robustes taules de fusta de teca recuperada fins a ceràmica feta a mà, peces úniques i marques distintives.

Passió

Viatgem pel món per trobar objectes que ens despertin els sentits. Ens mou la passió per la bellesa, per les coses naturals, pels detalls. Per allò que, amb la seva senzillesa, té veu pròpia.

Senzillesa

Senzillesa per entendre les necessitats de les persones.
Senzillesa per mantenir l’intel·lecte i l’esperit oberts, sempre amb actitud observant.
Senzillesa per apreciar el disseny que la natura dibuixa per si mateixa.

Harmonia

Totes les manifestacions creatives humanes cerquen l’harmonia.
Aquitania es mou incessantment, interactua amablement amb el dia a dia de l’entorn per trobar la relació entre l’element i la persona.
El detall és essencial en la nostra manera de fer i entendre: busquem peces distintives sabent que conviuran amb vosaltres, i ho fem amb tota la delicadesa.

Calidesa

Crear o il·luminar un espai és més que posar objectes, és convertir-ho en un lloc que transmeti sensacions, és un lloc que formi part de tu. A AQUITANIA posem tota la nostra experiència al teu servei per ajudar-te a crear el teu espai únic.

Interiorisme

De la conceptualització al fet, donem forma a les teves idees. T’assessorem en l’elecció de mobles, materials, textures i colors. Cada client i cada espai són únics, per això considerem essencial oferir-te la possibilitat de dissenyar el mobiliari, el tèxtil i l’espai per dotar de personalitat el teu entorn.

Decoració

A Aquitania t’assessorem en matèria de decoració, et donem idees i seleccionem mobles, materials, textures i els colors que s’adaptin millor al teu espai.

Il·luminació

La llum és una essència no sempre percebuda, però a Aquitania és un dels plats principals.
Fem projectes integrals d’il·luminació, d’interior i d’exterior, per a casa teva o el teu negoci, col·laborant des del principi amb els arquitectes, interioristes i/o dissenyadors, sempre avançant-nos a les teves necessitats.
Revestim l’ambient. Li donem llum.

Productes emblemàtics

Balancí mallorquí

El balancí és produït per un artesà mallorquí, que treballa la fusta amb les tècniques tradicionals, donant-li forma actual.
El teixit és d’alta qualitat, elaborat i tenyit també de manera artesanal, amb tècniques del segle passat.

Cadira d’olivera

Produïda a Còrdova, la cadira té una estructura feta amb fusta vella d’olivera —la qual cosa li dona una segona vida— i és cordada amb boga seguint la tècnica tradicional. Aquest producte emblemàtic posa en valor els oficis artesanals.

Làmpada Tibidabo

La làmpada Tibidabo és produïda íntegrament a Menorca per part d’un torner artesà.
Inspirada en el disseny nòrdic, combina lleugeresa visual i consistència física en un mateix element.

Mobles de teca

A Aquitania, tot allò que dissenyem ho fem des d’una consciència ecològica.
La teca d’Indonèsia és considerada una de les millors del món; els olis naturals que conté la protegeixen de l’envelliment i el deteriorament per qüestions climàtiques. Recuperant bigues i mobles de cases antigues, evitem deixar petjada ambiental i donem una segona vida a una fusta dura, bella i resistent al pas del temps, que dona lloc a nous mobles de caràcter atemporal.
La dificultat creixent d’aconseguir aquestes fustes dota cada article d’exclusivitat.

Mobile Analytics