Selecciona punt de venta.

AQUITANIA és una gran botiga de mobles, il·luminació i decoració, sí, però sobretot és una manera d'entendre la vida, de gaudir-la a través d'un prisma sostenible, de tacte, elegància i discreció.

Oferim una col·lecció atemporal de mobles, il·luminació i complements per a interiors i exteriors. Des de robustes taules en fusta de teca recuperades fins a ceràmica feta a mà, peces artesanals i marques distintives.

Eivissa

La nostra inquietud, valors i emoció per compartir la nostra filosofia ens ha impulsat a projectar una simbiosi visual a la nostra illa veïna. La nostra àmplia sala d'exposició es troba a Eivissa en la Carretera Santa Eulàlia. És un espai on podrà inspirar-se, descobrir i testar la nostra gamma completa de mobles, il·luminació i peces decoratives distintives. Adquirint un major valor pel nostre exterior. El jardí al costat del nostre estany embelleixen l'entorn i ens permet conviure amb l'aigua, el seu so i el seu contacte. I no hi ha res millor que disposar d'un ambient com aquest per buidar la ment.

Passió

Viatgem pel món per trobar objectes que ens provoquin sensacions i que despertin els nostres sentits. Ens mou la passió per la bellesa, per les coses naturals, pels detalls i per les coses senzilles que, per ser-ho, diuen molt.

Senzillesa

És el valor que ens permet entendre les necessitats de les persones i el que ens envolta amb major claredat. Ens manté l'intel·lecte i l'esperit obert per observar en els més petits detalls, els valors de la naturalesa en el disseny.

Harmonia

Igual que totes les manifestacions creatives humanes, AQUITANIA, també es xopa d'aquest fenomen. Una empresa en permanent moviment i interactuant en el dia a dia per trobar la unió i relació que existeix entre els elements i les persones. Prestem gran atenció als detalls, sabent que no solament està comprant alguns productes, sinó peces distintives que conviuran amb vosaltres i l'entorn.

Calidesa

Crear o il·luminar un espai és més que posar objectes, és convertir-ho en un lloc que transmeti sensacions, és un lloc que formi part de tu. A AQUITANIA posem tota la nostra experiència al teu servei per ajudar-te a crear el teu espai únic.

Interiorisme

A AQUITANIA realitzem projectes integrals d' ús residencial i comercial. Visitem l'espai, escoltem les teves necessitats i ho transformem en un lloc on s'uneix funcionalitat i decoració.

Decoració

T'assessorem en matèria de decoració, donant-te idees, escollint mobles, materials, textures i els colors que millor s'adaptin a la teva idea. Creiem que cada client i cada lloc són únics. Per això, també oferim la possibilitat de dissenyar i fabricar el mobiliari o el tèxtil a mesura per donar el toc més personal als teus espais.

Il·luminació

T'ajudarem a seleccionar la il·luminació més interessant perquè els espais transmetin a través de la llum la seva pròpia personalitat. Realitzem projectes d'il·luminació integrals d'interior i d'exterior, per a la teva casa o el teu negoci, col·laborant des de l'inici amb els arquitectes, interioristes o dissenyadors o transformant i donant una nova llum als ambients per adaptar-los a les teves necessitats.